26 Temmuz 2009 Pazar

Not a true story...

Burada anlatılacak olaylar tamamen kurgusaldır gerçekle alakası yoktur. Hı hı evet. Yok. Kesinlikle yok. Hı hı evet. Neyse hikayemize geçicek olursaaak:

E kişisi ile K kişisi arkadaştırlar ve bunlar arada sırada ufak kötülükler yapmayı severler, bununla mutlu olurlar. Bir gün K kişisi Ejder ruhlu bir G kişisi ile tanışır ve çıkmaya başlarlar. Ancak bu G kişisin ruhu Ejderden çok Ajdarınkine benzediği ortaya çıkar ve bu yüzden K kişisi bu kızdan ayrılmak ister ancak bir şekilde 2 ay kadar çıkarlar. En sonunda K kişisi G kişisinden ayrılmaya karar verir. Bunu nasıl yapacağını E kişisi ile tartışır.

K: Himym daki gibi mektup bıraksam, yok olmaz üzülür. Yapsam mı. yok yok. Sorun sende değil bende diyim en iyisi.
E: yok yaa mektubu bırak. En azından ööle deme de şööle de: "sorun bende değil, tamamen sende, naptıysan yaptın bana kendini sevdiremedin." gibisinden. süper olur beee....
K: oha harbiden süper olurrr..


K kişisi G'den ayrılır. Ancak kaderleri msnde kesişir konuşurlar. K her zamanki gibi G ile dalga geçiyordur. Bu konuşma esnasında da E ile K konuşmaktadır. G ile bir olup dalga geçmeye devam ederler. E'nin aklına Facebookta gördüğü bir video gelir. salak bir kız boynuz yediğini tüm türkiyeye daha da salaklık ederek ispatlamaktadır.

E: şey sorsana. hani şu feys te bi video var kız erkek arkadaşına küfür etmek için hazırlamış. ondan hazırlıcak mıymış sana. ehuehueuh bööle sorsan noolur acaba .
K: Ehuhuehue.. Soriym.
ve sorar da. bir süre yine dalga geçmeye devam ederler. Bunlar yetmezmiş gibi E, K ye yeni kurban arar. Bakalım Ğ tuzağa düşecek midir?

To be continued...





1 yorum: