30 Temmuz 2009 Perşembe

Oyundan Enstantaneler II

Bu bölüm başlamadan önce oyuncular beni kızdırdılar o yüzden bu oyunda olmasını planladığım yazdığım hiç bir şeyi yapamadım/yaptıramadım. Zaten başlamam da pek bir zaman almıştı. Neyse iyi yönünden bakalım yeterince kızdırmadılar.



Oyunun başlangıcında prensimizin scourge u prensin onları beklediğini söylemek üzere Sebastian'ı ziyarete geldi. Hepsi Sebastianlardaydı zaten. Bunlar da hazırlandıktan sonra yola çıktılar at arabası ile. Ain arabayı sürüyordu, ormanın arasından geçerken bazı sesler duydu ve arabayı durdurup tam içindekilere seslerden bahsediyordu ki. "frpmfrpfmrpfrmfrmpf" ayak sesleri birden etrafı sardı ve aniden ağaçların arasından 2-3 metre boyundaki karartı gibi gözüken ve çok hızlı hareket eden bir "şey" at arabasının üzerine atladı. Öyle bir hız ve kuvvetle atlamıştı ki at arabası, atlar ve arabayı süren Ain o şey beraberinde ormanın derinliklerine doğru takla atarak savruldular. Bu takla sonrasında Ain uzağa savrulmuş, araba parçalanmış bu yüzden Eveline, Sebastian, Fionnlagh, V başka bir yere "şey" beraberinde savrulmuş, atlar ölmüş, araba parçalanmıştı. O şey nasıl bir şey derseniz, şöyle bir şey:



E anladığınız üzere werewolf çuklar sardı vampirciklerimizin etrafını. Evet tam 5 tane werewolf 5 vampirle çarpışacaklardı. :D :D :D Evet o werewolflar yer onları... Zaten kaza sonrasında V ve Eve torpor a girmişlerdi. Neyse burada GM biraz sakinleşti ve acıdı roleplay le kurtulma şansı verdi. Neyse bölümün epik combat 'ına gelelim. Şöyle gerçekleşti:

Sebastian (Ventrue) "dominate" disiplini ile Fionnlagh(Brujah) a kurtadamlara saldırması emrini verdi. Bunun üzerine Fionnlagh o dominate hüzmesi diyelim karşı koyamadı ve werewolflardan birine saldırdı. Kaburgalarının çevresinden ısırdı bir miktar kan içti. Tam dominate etkisinden çıkıyordu ki werewolf kanının delirtici/yoldan çıkarıcı etkisi kendini ortaya koydu ve kendini gösterdi. Fionn umuz Frenzy(vampirlerin sinir krizi diyebiliriz)ye girdi. İlk iş olarak kanını daha da güçlü olabilmek için yoğunlaştırmaya başladı ve bu esnada da ısırdığı yeri kopardı çiğnemeye başladı. Bunun üzerine werewolf umuz liderinden izin almak sureti ile aynı hareketi onun üzerinde yapmak üzere harekete geçti, vampirciğimizin kafasını ısırdı tam Fionn un yaptığı gibi koparmak amaçlı çekecekti ki Fionn umuz elini kurtadamımızın gırtlağına sokmak sureti ile yemek/nefes borularını çekti. Ehh kopardı da. Bunun üzerine kurtadam nefes alamamak, bocalamak vb. yaşayarak kendini bir an önce iyileştirmeye bakıyordu ki, Fionn yine kanını yoğunlaştırmaya başladı bu sefer hızlı olabilmek içindi. Elindeki gırtlağı ağzına attı ve yemeğe başladı bu esnada kurtadamı tuttuğu gibi zıpladı, kanını güçlenmek için bacağında yoğunlaştırmıştı, kurtadamımız hala kendini iyileştirme çabasındaydı. Bayağı bir yükseldiler ve Fionn düşüşlerini ayarlayarak diğer kurtadamı isabet ettirdi :D evet bir kurtadamla zıplayıp diğerinin üzerine düşüp ezdiler. Beraber zıpladıkları kurtadam ölmüş diğeri ne olduğunu anlamakla uğraşıyordu. Fionnlagh hızlı bir şekilde Hand Axe ini o hala yaşayan Werewolf üzerinde kullandı ve onu da öldürdü.

Özetleyecek olursak

- Fionn kurt u ısırdı.

- kurt fionn u ısırdı.

- fionn kurtun gırtlağını kopardı ve ağzına attı.

-ağzına atarken kurtu tuttuğu gibi zıpladı.

- diğer kurtun üzerine düştü, arada kalan kurt öldü.

- üzerine düştüğü kurtu Hand Axe i ile öldürdü.

Üstelik tüm bunlar 6 saniyede oldu...

Etkileyici değil mi??? Peki bu hareket kaç xp aldı? None.

Malkavian olmayacak dediğim oyunda iki bölümde de malkavianlardan bahsettim ve bu bölümde aslında Morgan kimdiyi açıkladım.. Ama onlarsız olmuyor tabi.

3 yorum:

  1. Altta kalanın canı çıksın =D
    Ama öyle olmadı,
    -ben onu ısırdım
    -o beni kafamdan ısırdı
    -Kendimi Beast'e bıraktım, gırtlağını korpardım
    -kenmide geldiğimde elimde gırtlak, karşımda o halde ki warewolf falan, gerisi de doğru işte eheheh...

    YanıtlaSil
  2. evet öyle olmuş olabilir.. Bi an bana da öyle olmuş gibi geldi. Hı hı evet elinde gırtlak ayıldıydın. doğru dediğin kanımca..

    YanıtlaSil
  3. Ne kadar etkili konuşuyorum :P

    YanıtlaSil